Jumalauta!

Motivaatio oli tuossa kuukausi sitten aiiivan laskussa, mutta heti helpotti kun meni kotiin isin ja äidin luo ja mamman eka kommentti kuului "hitto sullon perse kasvanu!". Otin tuon tietenkin pelkästään kohteliaisuutena, sitähän tässä on haettu. Oulussa syöminen lähtee aina lapasesta (ylläripylläri), niin tulihan sitä syötyä jos jotakin roskaa, mutta onnistuin myös syömään välillä oikein. 

WP_000576-normal.jpg

                         maitorahka, soijamaito, mansikka, banaani <3

 

Nyt tuntuu taas että on saanu kiinni tästä reenauksesta ja syömisestä. Into hommaan on tullu takas ja oon alkanu kattomaan aika tarkasti mitä syön. Ennen oli kans kokoajan nälkä, iha sama mite paljon ruokaa ahmin, nyt nälkää ei meinaa tulla ollenkaan. Vaikeinta syömisessä on se 3-4h sääntö... Ei vaa mee tämän tytön päähän että nii usein pitää syödä, kun yleensä saattaa olla jopa 8h etten syö mitään. 

 

Ja sitten semmonen homma kun kuvien otto! Ite en oo huomannu mitään eroa omassa peilikuvassa kun vasta ihan viimeaikoina, mutta todellisuus on toinen, kun katsoo vanhoja kuvia ittestään. Jos mulla olis kamera, niin ottaisin joka ikinen kuukausi kuvat itestäni edestä, sivulta ja takaa, jotta näkisin tapahtuneen kehityksen. En omista kameraa ja kännykässä on tosi huimat megapixelit, niin itellä tuo kuvien otto on jäänyt. Salilla missä käyn, eli Actic Rovaniemi, on toki kokovartalopeilit, mutta porukka alkaa kattomaan heti silmät kierossa jos edes tutkailee itseään peilistä. Mietinpä vaan miten siellä suhtauduttais jos alkaisin kuvia ottamaan... :D

 

Tänään oli pitkästä aikaa ah niin ihana jalkapäivä ja ainahan se tuntuu yhtä ihanan kamalalta. Maastaveto ja etukyykyt alkaa tuntumaan jo melko raskailta nykyisillä painoilla, mutta onneks jalkaprässi, reidenojennus ja reidenkoukistus pelastaa<3 sjmv on tästä ohjelmasta jäänyt pois, mutta onneksi saan kuulemma tehdä sitä aina jos haluan jalkapäivän päätteeksi. Ennen en voinu kuunnella musiikkia salilla, koska kuvittelin jotenki että se vei mun keskittymistä pois mutta mitä vielä, en ennää vois reenata ollenkaa ilman musiikkia. Siinä pääsee ihan omaan maailmaansa ja keskittyminen on huipussaa. Pitää vaan olla tarkka mitä biisejä lataa treenibiiseiksi ;)

1897855_686598701377372_454134534_n-norm